ЦЕНИ В КЪЩА ЗА ГОСТИ „ОДМОР“


Апартамент с 2 отделни спални помещения (легло спалня  140/190 в едното и две единични легла в другото) и триместен разтегателен диван в дневната.

  • 170 лв. при настанени до 4 възрастни.
  • настаняване на разтегателен диван (при пълна заетост на апартамента) – 15 лв. възрастен, 10 лв. дете.

Апартамент с едно спално помещение (легло спалня 140/190) и триместен разтегателен диван в дневната:

  • 110 лв. при настанени 2 възрастни.
  • настаняване на разтегателен диван (при пълна заетост на апартамента): 20 лв. възрастен, 15 лв. дете.

Наемане на цялата къща:

  • 720 лв. – при настанени до 16 човека.

 

* Посочените цени са в български лева на база нощувка с включен ДДС и туристически данък. Гостите ползват безплатно кафе и чай,  механа, лятна кухня с барбекю и осигурени дървени въглища, открит басейн през летните месеци, безплатен WI-FI интернет, кабелна телевизия, настолни и др. детски игри, както и всички удобства, предлагани в къщата.

* Посочените цени не са валидни по време на национални и официални празници и почивни дни.

* За нощувки от неделя до четвъртък – 10 % намаление.

* За трета нощувка – 10 % намаление.

* При настаняване за повече от 3 нощувки – индивидуално договаряне на преференциални цени.

* Къща за гости „Одмор“ си запазва правото за актуализация на посочените цени.

  • Настаняване – след 14:00 ч.
  • Освобождаване – до 12:00 ч.

Политика при нанасяне на щети


Гостите на къщата са отговорни за всички щети, нанесени по обзавеждането, оборудването и инвентара, както и за установената липса на част от него. Всички щети се заплащат от гостите при напускане, по цени определени от къща за гости Одмор. Запазваме си правото да таксуваме гости за причиняване на щети, съзнателно причинени, по небрежност или непредпазливост и ако щетите излязат наяве, след като гостът е напуснал къщата, да изпратим фактура за дължимата сумата по ремонта.

Очакваме всички гости да се държат по приятен и културен начин. Всяко агресивно или грубо поведение може да бъде повод за преждевременно освобождаване на стаи и напускане на къщата без право на възстановяване на средства. Къща за гости Одмор има политика на нулева толерантност, в случаите на арогантно поведение, спрямо лица в очевидно нетрезво състояние или хаотично такова, при което се унищожава или заплашва да унищожи собственост на къщата, причинява или заплашва да доведе до нарушение на обществения ред.